back to urticaria day
Language

La 1 octombrie ac, se va aniversa pentru prima oara ziua internationala “Urticaria day 2014”.

Dorim sa captam atentia pacientilor care sufera de urticarie, presei, medicilor si politicienilor. Ne propunem ca astfel sa se acorde mai mare atentie afectiunilor de acest gen, ca tot mai multi medici sa fie mai bine informati cu privire la acesata boala, astfel incat pacientii sa fie cat mai bine diagnosticati si tratati. Ne dorim ca toti pacientii, care afectati de uticarie, sa afle ca nu sunt singuri.

De fapt, noi suntem pacientii, medicii, organizatiile aferente, dumneavoastra, eu si tu. Toti sunteti invitati sa participati  la “Urticaria day 2014”. Transmiteti mai departe site-ul “Urticaria day 2014”, accesati mai multe informatii si ajutati astfel ca acesta sa fie cuoscut de prieteni, familie si alte persoane afectate si interesate.

Anexati o fotografie oficiala pe site-ul acesta, si acordati astfel aniversarii “Urticaria day 2014” o fata umana. Posibil ca astfel sa se constituie grupuri de autoajutor.

“Urticaria day 2014”, a fost propulsata de “UNEV”, Urticaria network e.V., dar si de alte multe organizatii din intreaga lume care se implica  in sprijinirea pacientilor care sufera de alergii si urticarie.

http://daab e.V.